Konsten att städa

 
 Har du läst boken? Om inte så har du missat något, för denna bok är en underbar liten godsak som kan leda dig i rätt riktning om du känner att ditt hem har blivit ett hoarderhem. För så ser dagens samhälle ser ut, köpa köpa köpa. Följ trender, byt ut allt minst två gånger per år. Eller spring på loppis, flera gånger i veckan. Ständigt på jakt efter en snygg vas, en kul klänning, ett kap och en lampa till köket. För har du hamnat i loppisträsket är det lika illa som trendföljarna. 
 Det som dessa två har gemensamt är just prylarna, som överbelamrar våra skåp och bokhyllor. Våra samlingar fylls på varje helg efter en bakluckeloppis eller ett secondhand besök.
 
 Så hur rensar man, om man nu vill det? Jo man läser denna boken! Och just nu kan du tävla om den på min instagramsida. Kika in, reglerna är superenkla!
 
 Hoppas för övrigt att din helg varit bra, vi har haft fint besök i form av min bror och hans familj. Våra kids minsta kusin, Stella, är en riktig pärla och hon förgyllde verkligen våra dagar. Nu har dem åkt hemåt igen, så nu laddar vi om. Ny vecka, nya tag. Röntgen av händerna ska bockas av och så även en födelsedag. Min! 
 
#mariekondo #konstenattstäda