Pay it forward

Hej va det går undan! På söndag är vi redan i Mars. Snart tuffar våren in med stormsteg och idag skiner solen så hela själen blomstrar.
 
Den här veckan går mitt första brev i väg i utmaningen "Pay it forward". I januari drog det hela i gång på Instagram och jag skall få i väg total 5 brev fyllda med kärlek och kanske lite visdom.
 
Sen är jag löjligt stolt, igår var det dags för tandläkaren igen. Eller närmare bestämt tandhygienisten. Jag fick erfara tandstensborttagning för första gången i mitt 30åriga liv. Och jag fixade det utan tårar eller bedövning. Kanske tycker du jag är lite av en fegis men det sitter djup och är det sak jag jobbar med. Tandläkarbesöken alltså. Och vid nyår tänkte jag att i år ska tänderna få den mesta av uppmärksamheten och nu har jag faktisk bockat av 2 besök. Ett tredje är inbokat. Håll tummarna, då ska en fraktur lagas!
 
Nu i mars går jag upp från 10h/v till 30h/v (på vikariat) så jag har försökt sitta ner en stund idag och planerat/styrt upp kalendrar och schemat. Det eviga vardagspusslet! Och jag är salig, de skall bli så kul att få vara mer delaktig på arbetet. Och sådan tacksamhet att jag får denna chans. Dock fick jag bakslag igår men hej, nästa Secret Shopper ska jag banne med få 100% av! Vilket innebär att alla som kliver innanför dörrarna kan förvänta sig service i högklass (as always skulle jag säga men inte hen som satte poäng på mig då!) Jag vet att jag är bra på service, jag är social och gör nästintill allt för att mina kunder ska finna det som de söker och att upplevelsen i butiken är välkomnade och inspirerande! Men man kan alltid bli bättre, påt igen bara!
 
Nu ska jag dricka kaffe
// Martina
Visa fler inlägg