Men jesus, vart tog tiden vägen

De var ju nyss 5 månader sedan vi fick ett OK på huset, nu är det en vecka kvar till nyckel är i vår hand. Och jag börjar känna mig stressad, trodde vi låg bra till men nja..det är tveksamt just nu alltså! Som idag, efter en redigt jobbig natt med förkylda kids, så kunde vi bocka av adressändringen och talat med Telia och Tekniska Verken.
 
Och så har vi lyckats packa några lådor igen, sen får vi sätta oss och göra upp en plan. Några listor blir det nog, som om vi inte redan hade nog. Sen ligger ju fokusen på att de små blir friska, typiskt att vi skulle klara oss från VABuari men bli krassliga en vecka före flytt. Ja, nu är det som det är och det är bara att rulla med i svängarna. Igår fick vi fint besked om att dottern kom in på skolan vi valde tidigare i år, sån lättnad. Vet att kösituationen är knas här i området, så det var bara bra-post som kom igår.
 
Idag fick vi hjälpas åt, jag och maken med att kurera och fixa här hemma. Vi väntar på samtal från VC för en kontroll för sonen, hans andning har varit lite besvärlig och hönsmamma som jag är har varit ett vrak i natt. Han låter bättre i dag men jag skulle gärna vilja att de kanske kunde boka in oss för en kontroll. Hur det blir återstår att se..
 
Nu blir det pytt i panna och sen får vi försöka få de små att vila lite lunch, lättare sagt än gjort!