Packa pappas kappsäck, Packa pappas kappsäck

I dag blir det till att packa lite till, tömmer skåp och lådor om vart annat. Nu är det en månad kvar sen kan flyttlassen börja gå, shit va pepp jag är!
 
Vill snabbt slänga in lite tips här i dag - som inte alls har med flytten att göra
 
} Kokosolja, jag köper oftast den från Kung Markatta
Smörj in kroppen, använd som läppbalsam, hårinpackning, ansiktsrengöring, som massageolja. Användningsområdet är större än att bara ha en burk i köket för matlagning och bakning. Testa, du kommer inte bli besviken (finns i hälsobutiker och en del matvarubutiker)
 
} Kaffesump, hederlig kaffesump (detta gäller väl främst kaffedrickare - då är det även återbruk) När sumpen har svalnat passar jag alltid på att skrubba händerna, blodcirkulationer ökar och olja från kaffebönorna gör händerna mjuka och lena. Mer naturligt kan det inte bli, testa även i duschen på kroppen. Himla skön skrubb (är även en bra naturlig rengörare för avloppen!)
 
} Honung, bortsett från i teet och på gröten använder jag honung som ansiktsmask. Jajamensan kladda in fejjan med ljuvlig honung, den är antibakteriell och kan lindra irriterad hy (satsa på svenska / ekologisk honung)
 
} Olivolja, i badvattnet är den toppen. Bättre badolja kan du inte få, framför allt till barn. De är naturligt och du vet vad du häller i badet - olja. Ren olja från oliver. Den funkar också underbart som ansiktsrengöring, framför allt för att lösa upp mascara och makeup. Jag tar lite olja i händerna och masserar upp sminket, tar sedan en bomullspad med lite vatten och sveper över ansiktet för att få bort resterna. Sedan sköljer jag med kallt vatten och smörjer sedan med en bra ansiktskräm
 
Jag kan fortsätta i alla evighet, men dessa blir dagens topp 4. Testa, en del saker kanske du redan har hemma och varför inte? Kanske bli någon av dessa en ny favorit!
 
Ha en finfin fredag, dags för en promenad med vovven