Bra att samla på sig i bland

Just nu står maken & svärfar och försöker byta kranen i köket. Vi får se vart detta slutar, jag litar på grabbarna men man vet aldrig. Den vi hade förut har kärvat så man får (om man tar otur) en ofrivillig dusch rakt upp på tröjan. De är inte uppskattat och har man en make som min så ligger det alltid back-ups i någon låda. Och visst hade han en kran i förrådet, han samlar på sig. Och i detta fallet verkar det vara en positiv sak
 
Vi har spenderat morgonen med att jaga svartmyror, de var överallt när jag kom ner i morse. Visst att det stod lite disk på bänken men så många.. så vi fick börja leta vart de kom ifrån, jag har noterat att de trivs i jorden utanför köksfönstret, bland rosorna. Men vi fick tillslut dra fram spisen, där var de. I den dåligt fogade väggen fanns ett hål och de marscherade ut i trupp. Tråkigt att förra ägaren inte kunde göra ett bra jobb med fogning när han kaklade om, myror behöver inte direkt stora utrymmen. Maken fogade och så fick vi en myrdosa av svärisarna, den placerade vi bakom spisen. Sedan tipsades jag om kanel, vitpapper och det kändes bättre än de myrmedlet vi köpte. Både för naturen, barnen och växterna.
 
Nu är det dags att göra lunch, för deklarationen vill inte vara lätt detta året heller. De där med att ha varit företagare..
 
Visa fler inlägg