Dejt med kärleken

Igår körde jag ett jympapass på Friskis & Svettis, jag gillar de passen men igår valde ledaren alldeles för hög ljudnivå så "gammal" som jag är blev det bara 45 utav 60 min. Lagom varm & pepp gick jag och maken en powerwalk på ca 5 km. Förra veckan testade jag Yoga / Dance Fusion & IW - Yogan kanske inte var något för mig. Inte just nu i alla fall, jag vill svettas och känna av träningen. Dance Fusion gick inte bra, jag har varit dansledare & skolad i balett och modern dans + jazz och ville bara korrigera och hjälpa alla förvirrade deltagare. Arbetsskadad jag vet!
Och IW, nu snackar vi svett! Detta tyckte jag om, Indoor Walking är perfekt när vädret inte är bra eller fram till vintern. Men dessa pass är oftast fullbokade så det gäller att vara ute i god tid
 
Tror jag skall testa Afro Dans på torsdag, kan bli spännande - har du testa?
 
Ikväll stundar dejt, med min fina make. Vi skall gå på bio - The Lone Ranger! Som jag längtat, inte speciellt ofta vi är ensamma. Och visst behöver man lite tid med kärleken på tu man hand, så man värnar om de som man har tillsammans.
 
 
 
 
 
Friskis & Svettis - Powerwalk