Nytt år, nya utmaningar

Värst vilken tid det tog att uppdatera bloggen då, blir så när lusten inte faller på! Nu har jag lite att ta igen men jag skall börja med detta - Jag utmanar mig själv att via Pinterest finna nya små projekt och testa själv, lite för att lära mig nya saker och för att inte låsa sig på "nej de kan inte jag"
 
Redan nu vet jag att virka kommer bli en prövning på mitt tålamod men skam den som ger sig. Så denna veckan testar jag något mycket enkelt men himla kul! Alla som känner mig vet att jag är en sucker för roliga/snygga/konstiga halsband! Så när jag snubblade över detta
 
Bildkälla : Pinterest
 
Då var jag bara tvungen att testa själv
 
Färgpennor har ju de flesta hemma, du behöver inte ens skrota dem utan bara såga av i önskad längd & sen är det bara att vässa dem som vanlig (här är det bra att först vässa den delen du vill såga av för att få en fin spets)
 
Sedan tog jag lite slip-papper för att snygga till delen där vi sågade och fram med ögleskruv, dessa små finns bland annat på Bauhaus i lösvikt! Jag använde mig av en syl för att få ett hål och sen skruvade jag i öglorna för hand, här ska ni veta att utav 7 st pennor blev det 2 kvar, det flesta sprack när jag skruvade. Så lite tålamod är att föredra! Men visst blev de söta?
 
Nu skall bara en rem eller kedja dit eller varför inte som örhängen? Bara fantasin sätter gränserna! Nästa vecka blir det nog lite mer avancerat och då lovar jag att visa upp det här, ha en superfin dag!
 
// Martina