Mangogelé med kokos (Buffé Ica)

På lördag ska jag ha lite gäster över, det kommer minst sagt bli en glittrig afton! Planen är taco med en twist, jag ska baka en mjuk kaka och så fann jag ett recept på Mangogelé igår i tidning Buffé från Ica! Bara måste testas ju! Så för er som kanske inte har tidningen här är receptet (har inte testat ännu så jag kan inte alls säga något om smak eller tipsa om andra frukter man kan använda eller tillvägagångsätt)
 
Du behöver
 
  • 250g fryst mango (tinad)
  • 5 gelatinblad
  • 1 dl vatten
  • 1 dl strösockerR
  • Riven kokos
 
Lägg gelatinbladen i vatten, mixa mangon slät med mixer.
Koka upp vattnet och sockret. Blanda ner den mixade mangon och koka upp. Ta av från värmen och rör ner gelatinbladen. Häll upp i en ca 15 x 15cm stor form klädd med plastfolie. Låt stå i kylen i minst 6 tim. Skär sedan i tärningar och rulla i kokos!
Låter inte detta smarrigt så säg!