För att vila knopp och kropp

I lördags gick vi upp före tuppen för att åka till min pappa i Vänersborg, de har flyttat och hade lite möbler och ting de ville bli av med. Och jag ville så gärna träffa några på min sida av familjen, de var ett tag sedan. Så vi bockade av min far och hans fru, vi träffade min mormor och mamma och hennes make. När vi sen skulle åka hem på söndagen passa vi på att hälsa på min äldsta vän Lotta och fick se renoveringen de håller på med av ett himla fint hus som kommer bli ännu finare. Och även träffat deras lille Hebbe, så söt så de ila i tänderna!
 
När vi väl var på väg tog vi även vägen förbi för att träffa senaste tillskottet, förra veckan kom ju en liten V till världen och våra barn fick en ny liten kusin! Och där snackar vi mini, så liten och jag fick faktiskt hålla bebbe. De var ett tag sedan om vi säger så, man glömmer lätt av hur lätta och svåra de är att hålla i. Bara 4 dagar gammal, små mörka lockar i nacken och ville inte alls riktigt skiljas från mamma.
 
Äntligen är vi hemma och de fick bli en återhämtningsdag för barnen hemma, de har varit så duktiga och de har varit överlyckliga av att träffa alla. Nu försöker jag städa lite, plocka iordning här hemma bland alla extramöbler som kom med i resan. Lite hinderbane varning alltså..
 
Och så försöker jag lägga upp saker på Blocket, diska en miljon legobitar och sortera kläder! En sån dag alltså och i eftermiddag blir de första träningspasset (hemma) på 3 dagar. Den vila behövde min kropp, glömde liksom av mina egna ledord i träningen - VILA!