Som att leta efter en nål i en höstack

Det börjar bli lite tomt här hemma, kanske inte i andras ögon men mina. Vi packar, rensar lite grann och plockar. Än så länge är barnens rum orörda, men vi har börjat plocka i skåp & lådor. Sånt man klarar sig utan en stund så att säga. Vi lagar upp hål i väggar och i morgon kommer en tjej som skall kika på lägenheten, så i morgon får vi städa lite grann. Inte för att de berör oss så jättemycket om HSB får lägenheten uthyrd på direkten, men vill ju visa upp palatset från dess bästa sida.
 
Idag blir det lite vila från träningen, har himla träningsvärk i armar och rygg. Men grymt härligt känsla, de tackar vi roddmaskinen för och ökningen på vikterna. Har hunnit "skrapar av" 2 cm på magen på denna tiden, de känns så bra och motiverande!
 
Lyckades vinna en tävling på Instagram, jippie <3 In och gilla Formfröken på Facebook! En halsband är nu på väg till mig! Ibland ska man ha lite tur med sig
 
För att finna jobb att söka verkar vara lite som en nål i höstack-momentet. Så störande, nu får det allt börja rulla in lite annonser! Hoppas och fortsätter leta! Ger inte upp än, ger aldrig upp

Mat och socker och skapa ett sundare liv

Efter hallonbilden igår på instagram insåg jag att vi är många som kämpar mot sockerberoende, stress när de gäller matintag och många som vill leva sundare. Visst är det svårt? Jag har dragit ner på socker, dricker inte läsk, inget godis och ingen snabbmat. En del har bara fallit naturligt, en del har inte varit speciellt svårt men ibland kryper ett sötsug in. Jag har dock socker i kaffe och en del kommer man inte ifrån om man inte gör ALLT från grunden.
 
Jag har varit på gymmet i dag, är mäkta stolt över mig själv som vågar gå in där. Man får lätt för sig att ALLA stirrar på en, att alla tänker -Oj den tjockisen behöver verkligen träna! Eller -Haha hon gör så mycket fel på den maskinen!
 
Men idag körde jag en blandad kompott och nu jag känner mig trött i kombination med total uppfyllnad av energi. Nu är disken diskad och solen skiner, igår rensade vi några av väggarna här hemma. Lite tomt men samtidigt skönt att packa lite, oh "bara" 2 månader kvar!
 
Nej nu blire lite mer kaffe, önskar dig en finfin dag!

Tandläkare och vänskap

Jo igår fick vi äntligen möjlighet att besöka ett par goda vänner, kidsen fick leka och vi vuxna snackade om allt mellan himmel och jord. Timmarna gick snabbt och så var söndagen över. Men sicken skön helg, vi var knappt varit hemma. Lördagen gick åt att lägga golv hemma hos svärisar, men det blev givetvis en runda med snowracers i backen. Not to self, det var bara kul när man var liten att rulla ner för pulkabacken.
 
Idag besökte dottern tandläkaren, återbesök för ett missfärgning i februari. Och sonen skall dit imorgon. Och två lösa tänder för V, tiden går för snabbt! Känns som igår när de små riskornen började ploppa upp!
 
Nu skall jag dyka ner i arbetssökarträsket, glöm inte - har du tips på lediga jobb, lämna gärna kommentar <3
1