Mantra -3 veckor kvar

Just nu känns det ganska tomt här hemma, det är nog inte de men de känns så. Har dessutom tömt väldigt många skåp och byrås. Idag skall vi & handla och då måste jag fylla på förrådet men bubbelplast. Även om jag kör mycket återbruk med att slå in de mesta i reklamtidningar så vill jag skydda en del saker lite extra. Idag ska vi förhoppningsvis åka och kika på en säng, vi har beslutat att sonen skall få en annan modell då den han har nu inte riktigt passar honom. Så nu hoppas vi på denna blocketannonsen!
 
Denna veckan blev en riktigt packad vecka, men så får man ha de ibland. Att åka och handla mat och fylla på skafferiet ger mig massa energi, på torsdag får vi lite besök av fina vänner. De om något ger ju energi och man fyller på vänskapskontot!
 
Självklart har jag tränat idag, peppar peppar ta i trä - axeln känns bättre. Har som sagt fått lite tips av min syster som jag nu lagt in i träningen. Idag var de knappt några andra motionärer där, kan kännas skönt de med. Blir lite mer luft mellan maskinerna. Sen tog jag en ogenväg hem. Passar på att knalla när solen är framme och fåglarna kvittrar, bra för huvudet!
 
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe! Ha en fantastisk dag!