Ljuset är på väg tillbaka

omkring 17 snåret igår åkte vi och handla lite och när vi var på väg tillbaka vid 18 såg vi solen gå ner, ganska stor skillnad att ha ljuset med oss så länge om man jämför med 2 veckor sedan. Visst är det härligt! Nackdel dock är ju att man ser allt damm, väldigt tydligt lite här och varstans! Idag kör jag en utvändring, in med ny frisk luft och ut med de gamla!
På fredag är det en månad kvar till flytt, jag är både nervös och pepp. Jag är nog orolig för att de skall bli massa bakslag här i lägenheten. Grannarna som flyttar ut ovanför oss berättade att de går på hårt, smådetaljer och hela deras besiktning gick på 1,5 timma. Kan ibland inte riktigt förstå hur de tänker dock, ja vi har ju bott här. Detta har varit vårt hem i 2,5 år. Och vi har småbarn, klart att lägenheten inte är i nyskick men de är ju heller inte smutsig/trasig eller på nått sett i dåligt skick. Och sen klassikern, tavlor på väggarna. Vet tusan har inte det? Tydligen är de "förbjudet" men de berättar inte hyresvärden, så när man väl ska flytta får man tapetsera om för man satt upp en klocka eller ett foto på familjen men fel typ av skruv. Japp de skall vara små nitar, som inte lämnar något större märke. Inte skruv
Jaja, vi får ta det när de kommer. Ingen idé att stressa upp sig i onödan! Har jag sagt att de skall bli skönt att bo i hus så vi kan göra va tusan vi vill med våra väggar?