Alla hjärtans dag

Snart är den här, dagen som gör alla butiker luddiga och rosa och alla känner press över att ha en partner och återigen köpa något till denne. Men vet du vad, jag tycker vi skall sprida kärlek runt om oss till alla vänner och familjemedlemmar. Inte bara din hjärtevän! Så köp en blomma till din bästa vän eller baka en kaka till din mormor. Även om de klassiska på Alla hjärtans dag är ett kärlekspar, kanske bio och middag så tycker jag vi inte skall limitera oss för mycket! För inte skadar det någon att le ett extra leende mot kassamedarbetare på Ica eller ett "Hej, ha en fin dag" till brevbäraren. Och nej, detta behöver inte alls gälla enbart den 14 feb utan kan utföras varje dag!
 
Nog om detta, här hemma är de sista vändan på sjukstugan. Lite hosta och lite snuva men annars börjar vi komma i form igen. Tråkigt att detta skulle komma mitt i min träningpike, hade ju kommit ut på banan igen och kände mig i bra form trots att jag var i startgroparna. Men det är bara på`t igen!
 
Idag skall maken tapetsera de som varit vårt sovrum i lägenheten, de har tyvärr blivit fetfläckar på väggen (nej vi har ju ingen huvudgavel) så som tur var fanns de utav just den tapeten i garderoben. Vi har nu flyttat in i de som varit dotterns rum och hon i sin tur delar nu rum med brorsan fram till flytten. Shit då går det rysligt snabbt att få till en enda röra! Rummet är egentligen för litet för två stora sängar och alla leksaker och med mera med mera..
 
Vi fick reda på att vi kommer in en vecka före beräknad inflytt, himla skönt att kunna påbörja lite målning och flytt i en hel vecka. Slipper vi kasta in allt och stressa på!
Jag är enormt sugen på att gå på grått, betonggrått i många av rummen. Duvblått, äggskalsfärg är också favoriter. Och köket i grönt och vitt, men maken måste ju gå med på det också. Sen får ju utbud och pengar styra lite så klart.
 
Kalklitir är ju en stor favorit, ger en väldigt naturlig och snäll ton. Snygga färger och gillar den råa känslan en av de grå kan inbringa. Lite som betong! Bilden är lånad av Inreda.com - en av de få återförsäljarna av just denna färg. Den är lite dyrare men miljövänlig och det är himla bra tycker jag! Vilken av dessa färger gillar du?
Nu skall jag ta mig en kopp kaffe, tjipp på er!