En sån dag

Vaknade upp med magvärk, well hello den delen på månaden. Och ett styggt monster dök upp på mina axlar och sa uppmuntrande saker så som - Nee..gå inte och träna! Neee..stanna hemma, drick massa te och bara mys! Jag hade redan träningskläderna på så i samma sekund som jag gick ut med barnen genom dörren slet jag med ryggsäcken. Visst tusan tog jag mig dit, känns väldigt bra för jag var himla nära att vika mig. I morgon blir de ett morgonpass hemma och sen är det vila som gäller i två dagar. Vi ska resa bort så mesta av tiden sitter vi i bilen denna helgen!
var
Fick fint besked från maken i morses också, han har blivit farbror igen. Hans bror och fru fick ett litet kidd i går kväll och vad jag förstår så har allt går bra och alla mår fint! Och igår kom mitt provsvar tillbaka för cellprovet och jag är NORMAL. Jippie, äntligen kunde jag andas ut. Gå och gör de tester som vi faktiskt får möjlighet till att göra.
 
Men nu skall jag koka mig en kopp kaffe, plocka lite här hemma och vika tvätt. I morgon äre fredag!
 
 
 
 

Lyx

Att få köpa hem lite tulpaner eller rosor ibland är en lyx, ja rosorna håller betydligt mycket längre än tulpanerna så visst är det lite av en förbrukningsvara. Men gud så jag älskar blommor, i alla dess färger och former. I kruka eller snitt, i balkonglådan eller en frodande trädgård. Vi kommer inte ha så mycket att "spela" på runt om vårt hus men med enkla små medel ska även de frodas kring vårt hus. Kikar ni på "Trädgårdskampen"? Igår fick de lägga gräs, skörda sina grönsaker och belysa. Och ser man till storleken på deras plättar så är nog allt möjligt! Själv hejjar jag på Peter, han verkar vara en skön kille men förkärlek till att bre på och att inte göra allt så perfekt! Och han fullkomligen bubblar av idéer!
Peter Bengtsson - Trädgårdskampen
 

Grå onsdag

På onsdagar är barnen lediga från dagis så då kan frukosten få ta lite mer tid, idag blev det smoothies och flingor. Sockerfria flingor så klart och grape. Denna perfekta grapefrukten var mumma! Nu är vi mätta och belåtna och kidsen får se på lite LasseMaja på tv medans jag sitter framför datorn och letar i jobbdjungelen!
Dagens smoothie
1 Mango
1 näve frysta blåbär
2 msk turkisk yogurt
och fyll på med önskad mängd mjölk