Nässelutslag & Stjärnfrukost

Vår son, Z, hade feber förra veckan. Inget ovanligt med det, de är förkylningar lite här och var så det kändes inte så oroande. Men på fredagen, vid lunchtid så börjar han få som röda flammiga utslag i ansiktet. Och för att någon timma senare försvinna. Så har de varit hela helgen, kommit och gått. Vi talade med 1177 som påpekade en allergisk reaktion eller feber"efterspel". I dag var han hemma från dagis, om de var något lurt på g ville vi inte oroa de andra och fröknarna. Talade med vår vårdcentral idag och de trodde det kunde vara nässelutslag. Så där är vi just nu, idag har utslagen inte varit så extrema så i morgon blir det dagis. Han vill ju leka och vara med kompisarna så allmäntillståndet är det inget fel på.
 
I lördags bar jag ner krukor från balkongen till källarförrådet & då åkte 2 jullådor med upp. Och vi hade tur för i en av dem fanns pepparkaksformarna så i morse blev det stjärnformade smörgåsar! Helt plötsligt gick väldigt lätt att äta upp, underbara ungar!
 
Vi snackar mest hus just nu, men måste ta tag i kalendrarna vi köpt till kidsen. Har ungefär 10 luckor kvar att fylla med något roligt, de får massa lego och pysselmaterial. Nej nu skall jag fortsätta med dagens måsten, ofattbart att solen precis gått ner. Nu blir det verkligen mörkt snabbt!
 
Önskar dig en fortsatt skön måndag!