Vart tog snön vägen?

Jul jul stålande jul!
Ge mig snö, inte sol och grönt gräs. Det står högt på min önskelista i år. Ja de och att min familj kunde vara samlad och sansad!
 

Klappar, gåvor, julklappar

Jag vill inte lägga mig i hur ni gör med julklappar men de finaste tipset är att kika i  secondhand-butikerna. Dels går de du betalar till goda ändamål, vi sliter mindre på miljön när vi köper begagnat och det funkar fint att göra om de du köper där. Jag fann ett trätåg på Röda korset, de är jag i full färd med att "renovera" upp. Hoppas sonen innerligt gillar de! Och sen nästa tips, gör godis eller gotta som du sen slår in fint! Det är härligt att få klappar man kan använda eller äta! Har även gjort ljus på använda stearinljus och kylskåpsmagneter. Bara fantasin sätter gränserna!
 
Snart är julen här, spendera den med de du håller kär
Njut av mat och värme och musik, de blir sig aldrig likt
 
 

Den nya mobiltelefonen gör mig 40 år äldre

Så det var det dags att uppdatera mobiltelefonen, från en äldre till en yngre men fortfarande Samsung. Och jag blev helt plötsligt som en bångstyrig tant som inte vill ha med sådana här nymodigheter att göra!
 
-Åh va klumpig och stor!
-Men hur hittar jag appstore?
-Seriöst, jag behöver glasögon. Ser ju inte någonting!
 
Men egentligen är allt desamma, men jag motsätter mig ändå. Krångligt att flytta över kontakter och föra över bilder. Sanslöst gnälligt känner jag mig. Men sån kan jag väl få vara ibland, jag är ju annars väldigt hipp & ung!
 
Peace out people!